drumul gresit episodul SecretsSunt Mickeyy şi eşti pe Tumblr-ul meu! Aici voi posta răspunsurile pentru episoadele din Sweet Flirt. Dacă aveţi vreo nelămurire chiar şi cu obiectivele, vă voi ajuta cu cea mai mare plăcere.

In curand va aparea un nou episod, aboneaza-te la canalul meu de Iata-ne pe info de fifteen, treziti de dimineata, cu bateriile incarcate, dornici sa o luam din loc de la Blue Wolf Ger Camp in directia granitei.

Stiri Stiri actuale Controverse după moartea șoferului care a murit după ce a greșit drumul. Ce arată indicatorul Controverse după moartea șoferului care a murit după ce a greșit drumul. Ce arată indicatorul

Orice copiere, reproducere sau publicare a articolelor și fotografiilor de pe acest web site, fără acordul direct al deținătorului este Stringent interzisă!

Erika si noi pornim din Targu-Mures, si mi-am facut o idee a traseului. Ma gandeam ca tot pe la Calafat sa mergem. Daca ai fost deja poti sa imi zici ce ruta ai parcurs , taxe pt drumuri si daca ai intampinat dificultati in legatura cu ceva anume? Multumesc!

as vrea sa plec intr-o mini vacanta de ten zile cu masina din bucuresti in insula Eghina, imi puteti spune ce locuri minunate pot vizita pe parcursul drumului ?

Plecam dezamagiti din Khovd si incepem offroadul. Peisajul redevine muntos, in acea zi am urcat pana pe la 2600 de metri. Am mers in mare cam in acelasi stil ca si ieri – ba pe drum, ba pe langa drum.

Mai jos am incercat sa ilustrez cu ajutorul unei harti de pe google maps diferenta intre cele two puncte de trecere (130km)

Ar trebui sa ne oprim,nu se va intampla nimic daca vom continua sa mergem in cerc.Daca ne vor cauta,ne vor gasi aici.

Va recomand sa verificati internet site-urile de “information” si cele de trafic inainte cu two-three zile, sa fiti siguri ca nu sunt portiuni inchise sau zeci de ore coada la vama respectiva (noi o sa incercam sa actualizam pe prima pagina in cazul in treatment apar evenimente importante)

Odata iesiti afara ne intampina un soare minunat, nici urma de norii de seara si cine altul - “Gav-gav”, catelul locului. Un puiandru plin de energie si cu chef de joaca. Nu prea ne-a nimerit pe noi in starea in care eram de obositi insa nu am putut sa nu ne jucam nitel cu el

Asadar plecam impreuna cu Leo spre satul frontiera Ulaanbaishint. Drumul avea sa fie in mare parte asfalt, cu doar vreo twenty five de kilometri de offroad. Pe drum Leo face o pana asa ca oprim pe marginea here drumului sa o reparam.

Restul benzinariilor nu sunt pe autostrada. Pentru a ajunge la ele trebuie sa iesiti si sa le cautati prin satele invecinate cu autostrada. Asigurati-va ca aveti plinul facut cand va urcati pe Egnatia Odos.

Sunt ideal de acord cu tine, daca ar citi cineva toate postarile si toate mesajele cu privire la acest serial cu siguranta ar intelege cat a fost de vizionat si daca se vrea se poate schimba sfarsitul acestui serial, cum ai spus si tu cu un vis cu o pierdere de memorie cu orice. Iar legat de cum joaca cei doi actori este aproape imposibil sa nu fi existat o atractie intre ei in timpul filmarilor, nu are cum efectiv sunt pierduti unul in ochii celuilalt, nu pot fi chiar atat de buni, cu siguranta a fost ceva mai mult decat un simplu rol, altfel eu nu imi pot explica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *